جستجوی این وبلاگ

در حال بارگیری...

شیرینی و کلوچه

                                                                                 کوکی


واما کوکی...  .خیلی آسونه  موندگاریش زیاده و از همه مهمتر خوشمزس من قبل از درست کردن این رسپی انتظار یه طعمی شبیه

کوکی کشمشی از ظاهرش داشتم اما اینطور نبود و کلی باش حال کردم مزش واسم تازگی داشت.بریم سراغ کوکییییییییییییییییییی.

مواد لازم:

کره                           170  گرم

شکر                         1 پیمانه

پنیر خامه ای               100  گرم

وانیل                         نوک چاق

زرده تخم مرغ             1 عدد

آرد                           2  پیمانه

نمک                        1 پنس

چیپس شکلات            1.2  پیمانه

بیسکوییت شکلاتی<خورد شده>      1  پیمانه    <بگردین دنبال یه بیسکوییت تیره رنگ>

طرز تهیه:



* کره +شکر+پنیر خامه ای  میکس بشه <کره نرم باشه>

* بعد زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه می کنیم به مواد با لابعد میکس میکنیم .

* 2 پیمانه آرد داشتیم 1 ق غ ازش برمیداریم و چیپس شکلاتمون رو آردی می کنیم تا کاور بگیره .

* آرد و نمک  رو میکس می کنیم  بعد کمکم به موادمون اضافه می کنیم.

*بعد با قاشق وارد عمل می شیم و چیپس شکلات و بیسکویت خورد شده <نه پودر شده> را اضافه می کنیم.



* با اسکوپ و با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم.



 * بعد بره تو فر .حرارت  180  سانتیگراد .  به مدت 12-15  دقیقه یا تا طلایی  شدن کف کوکی ها .رنگ ظاهرشون تغییری نمی کنه.


*مدت نگهداری 2 هفته در ظرف درب دار و در یخچال.خیالتون راحت عمرا" کیفیتشون بیاد پایین.اینم گاززدش.



                                             ** رسپی از کارگاه آشپز سازی .طیبه جون **
__________________________________________________________________________________                                                                         
                     

شکلات پذیرایی 

 مواد لازم وطرز تهیه

شکلات تخته اي  سياه  70 گرم

شکلات تخته اي سفيد  70 گرم

پسته.گردو.بادام.ترافل هر کدام 1 ق غ

اين شکلاتهاي ساده براي ميهمانيها گزينه خوبي هستن.خوشمزه و شيک هستن و درست کردنشون نيم ساعت بيشتر زمان نمي بره.
براي اين دستور به شکلات تخته اي خارجي يا گرون قيمت احتياجي نداريم.همين شکلاتهاي ايرونيه خودمون کارو راه مي ندازه.

شکلات را به روش <بن ماري> همون بخار آب ذوب مي کنيم.مواظب با شيد. چون خيلي حساس هستن .آب موجود در ظرف زيرين تا جوشيداز روي شعله بردارين وظرف شکلات رو روش قرار بدين سعي کنيد شکلات رو ريز خورد کنيد تا زود ذوب شه.

من که تو ماکروفر گذاشتمو خودمو راحت کردم.

روي کاغذ روغني شکلات رو بصورت دايره بريزيد.دستتون رو کمي بالا نگه دارين و شکلات رو بريزين رو کاغذ.اصلا جابجا نکنيد ودر يک نقطه شکلات بريزين تا به اندازه دايره دلخواهتون برسه.

و قبل از خشک شدن شکلات مغز ها را با سليقه روي آن بگذاريد تا بچسبد.مي تو نين اين شکلاتو ماهها در يخچال نگهداري کنيد.
نوش جان.




منبع:مطبخ منال العالم