جستجوی این وبلاگ

صبحانه و انواع نان

                                                                           پنکیک


 تخم مرغ               1 عدد

خامه                     1.2  پیمانه

شکر                     3  ق غ

آرد                       به میزان لازم


شیر                      1.2  پیمانه


وانیل                     نوک چاقو


بکینگ پودر            1   ق غ






* به تخم مرغ وانیل اضافه کنید وخوب بزنید.بعد شکر+خامه+شیر+بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد آرد را کم کماضافه کنید ته مایع به شکل ماست دربیاد.
* ماهیتابه رو با قلمو یا دستمال کاغذی چرب کنید <خیلی کم> بعد پنکیکها رو سرخ کنید.من مایع پنکیک رو توی قوری میریزم اینطوری اینطوری خیلی راحتره دستون رو روی ماهیتابه نگهدارین و مایع رو صاف بریزین تو ماهیتابه تا به اندازهء دایره دلخواهتون دربیاد.یک طرفش که قهوه ای کم رنگ شد طرف دیگشو هم بپزید.
* یادتون باشه تابه گرم باشه . وقتی مایع رو ریختین شعله کم شه. تا با حرارت ملایم خوب بپزه.می تونین روی پنکیک عسل بریزید ومیل کنید. من با یه کرم خوشمزه که مزء سرشیر میده سرو کردم جاتون خالی حال داد به من که خیلی چسبید تا ظهر گرسنم نشد.

اینم دستور کرم وستش

شیر                                2 پیمانه

نشاسته ذرت                     6 ق غ

شکر                              1.3  پیمانه+ 1 ق غ

خامه                              4 ق غ

گلاب                             3 ق غ

وانیل نوک چاقو

طرز تهیه کرم

نشاسته + شیر +شکر+گلاب+وانیل  با همزن دستی میکس کنید.بعد روشعله گاز تا غلیظ شدن.بعد خامه رو اضافه کنید و روش پلاستیک بکشین و بزارین تو یخچال خنک شه.     <<<   همین   >>>
من با عسل و سس شکلات و توت فرنگی تزیین کردم.








اینم یه قاچ خوشگل. کلی کلاس دار واسه صبحونه مهمونا.
________________________________________________________________________________

  
                                                               نان شکلاتی

 

مواد لازم برای خمیر:


آرد                                   2  3.4  پیمانه


مایه خمیر                         1  ق  غ


شکر                               3  ق  غ


کمی نمک




روغن مایع                      1.4  پیمانه




آب ولرم                         1      پیمانه


 مواد لازم برای مغز نان:


شکلات تخته ای                150  گرم  +  خامه  1   ق  غ

طرز تهیه خمیر نان: 

* آرد+شکر+نمک+مایه خمیر+بکینگ پودر را میکس میکنیم.بعد روغن وآبگرم روبموادمون اضافه می کنیم.

*  بعد در کاسه ای 1 قطره روغن میریزیم و خمیر رو میذاریم توش تا بمدت 1 ساعت استراحت کنه.

طرز تهیه مواد شکلات <مغز نان>

*شکلات رو رنده می کنیم تا زودتر آبشه.واسه آب کردنشم از روش بخار آب استفاده میکنیم <بن ماری>.یا مایکروفر به این ترتیب عمل می کنیم که وقتی شکلات رنده رو همراه 1 ق غ خامه اب میکنیم.و وقتی سرد شد در فریزر بمدت 1 ساعت می گذاریم.
بعد با ق چ از مواد شکلات برمیداریم و به اندازه ء فندق و آن را در وسط نانی که به اندازهء نارنگی است قرار میدیم.





* وقتی خمیر 1 ساعت استراحت کرد به اندازهء نارنگی گلوله میکنیم و درون آن را مواد شکلات می گذاریم.میتونید در ظرف با فاصله بچینید یا مثل من فاصله ء چیدن رو کم کنید تا در نهایت نانها به هم بچسبن.بعد از اتمام کار چیدن و پر کردن نانها20 دقیقه به نانها استراحت بدین.بعد با حرارت 180 درجه سانتی گراد و مدت 20 -30 دقیقه بپزید.


*میتونید تو مواد شکلات از خورده فندق استفاده کنید.مزش عالیه و مناسب عصرونه با یه چای یا قهوهء داغه.امتحان کنید.




منبع : مطبخ منال العالم