جستجوی این وبلاگ

نانها

                                                                     نان مغز دار


طرزتهيه

آرد  3.5  پيمانه
بکينگ پودر  1 ق  م

شکر  3  ق غ

آب  نصف پيمانه

شير نصف پيمانه

نمک 1ق چ

تخم مرغ  1 عدد

وانيل کمي

کره  50 گرم.به دماي محيط رسيده

مايه خمير 1 ق غ

                                                                            مواد داخل نان

شکر  4/1 پيمانه

کره  1 ق غ

آبليمو چند قطره

مربا 3/1 پيمانه

پنير خامه اي  200 گرم

دارچين  1 ق غ

 درکاسه ميکسرآرد+شکر+مايه خمير+بکينگ پودر+نمک.بعد 2 دقيقه ميکس مي کنيم تا خشکها قاطي شوند.




بعد شير +آب+تخم مرغ+وانيل+کره.و ميکس ميکنيم.



خمير نسبتا شلي بدست ميادبا کمک کمي آردوچرب کردن دستهاخمير را به شکل توپ دربيارين و1 قطره روغن درکف ظرف ريخته و روي ظرف را با سلفون بپوشانيد وبگذاريد 1ساعت استراحت کند.




بعد ميريم سراغ مواد داخل نان.



دارچين +پنير خامه اي+شکر+کره+آبليمو+مرباروباهم قاطي مي کنيمو ميذاريم تو يخچال تا بعد.




بعد از افزايش حجم خمير.آنرا به 2 قسمت تقسيم مي کنيم وهر قسمت رابا وردنه به شکل مستطيل با قطر2 سانت پهن مي کنيم.ومواد را روي خمير پهن مي کنيم.

*  



*
*  خميربه شکل يک رولت تقريبا 30 سانتي در مياديک سر رولت رو مي بنديم وسرديگر رولت را کمي باز مي کنيم<يعني به شکل نرگي ومادگي>



وآنها را به همديگر مي بنديم.تا بشکل يک دايره دربياد.

من به دو صورت درست کردم روي يکي از دايرها را به اين صورت قيچي کردم شما به سليقهء خودتون روي خمير رو برش بدين.







بعد از شکل سازي خميررو مي ذاريم نيم ساعت استراحت کنه.

سيني فر روبا کره چرب کنيد با حرارت 180 درجه سانتي گراد و 40 دقيقه يا تا نارنجي شدن اطراف نان بپزيد.

*يادتون باشه که 15 دقيقه قبل از پخت فر رو روشن کنيد.من روي يکيشون شکلات وروي اون يکي خاکه قند ريختم.ميدونم شما با سليقه تر عمل مي کنيد.منتظر عکساتون هستم.




 


منبع.منال العالم