جستجوی این وبلاگ

غذاهای ملل

پاستا با مرغ رجيمي


روغن زيتون     چند ق غ
پياز متوسط       1 عدد
سير                1 حبه
زيتون نگيني       1.2 پيمانه
گوجه نگيني       1 پيمانه
پنير پيتزا           مقداري
نمک.فلفل.ادويه دلخواه به ميزان لازم
آرد                 1 پيمانه
تخم مرغ           1 عدد
فيله مرغ           1 عدد سينه کامل
آرد سوخاري      1 پيمانه


طرز تهيه:
*مرغهارو کمي بکوبيد.بعد آغشته به آرد  > تخم مرغ ادويه ونمک زده >آرد سوخاري کنيد.
*با قلمو مرغها رو چرب کنيدوحدودا" 45 در فر با دماي 200 درجه بپزيد.
*پيازوسير رو تفت بدين وبعد گوجه و زيتون نگيني رو بهش اضافه کنيدگوجه که نرم شد خاموش کنيد.
*مرغ را بعد ازپختن در ظرف مي چينيد وروي آنها را سس گوجه و پنير پيتزا بريزيد.وبراي چند ثانيه در مايکروفردرحد آب شدن پنير گرم کنيد.توي فر معمولي از شعله بالا استفاده کنيد.
*من روي پاستا استفاده کردم عالييييييييييييييييي شد.












**رسپي با کمي تغيير ازطيبه جونم**
*کارگاه آشپزسازي*



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



قلقلی بریانی


250  گرم گوشت چرخ کرده
سير 2 حبه
پودر زنجبيل نصف ق چ
نمک+فلفل سياه+زرد چوبه به مقدار لازم
پيازنگيني 1عدد
گوجه نگيني 3 عدد
ماست 2 پيمانه
رب گوجه 2 ق غ
نعناع و گشنيز هر کدام 1ق غ
روغن زيتون 1 ق غ



در کاسه اي گوشت 1حبه سيرروغن زيتون+پودر زنجبيل+نمک+فلفل سياه و1ق غ رب گوجه رامخلوط مي کنيم وسپس قلقلي ميکنيم.



قلقلي ها را با کمي روغن مايع تفت ميدهيم در حد تغير رنگ و نه پخت کامل.سپس کنار مي گذاريم.



تابه را مي شوييم.پيازها راتفت ميدهيم.زرد چوبه ونعناع وگشنيز را اضافه مي کنيم.



دو دقيقه صبر مي کنيم تا روغن کمي قرمز شود.بعد ماست را اضافه مي کني




به جوش که افتاد قلقلي ها را به تابه برمي گردانيم

.

30 دقيقه با حرارت کم مي گذاريم جا بيفتد.






نوش جان و نظر يادتون نره خوشحال مي شم بفرستين.
_____________________________________________________________________________



                                                                       کیش پیاز

مواد لازم برای فیلینگ :

تخم مرغ                                3 عدد

پیاز خلالی                             3 عدد

کمی نمک . فلفل . سرکه 1 ق غ

خامه                                 200  گرم

شیر                                 1.2  پیمانه

مواد لازم برای کراست <پوسته>

آرد                               175  گرم
کمی نمک
کره                              125   گرم
زرده                            1    عدد

برای کراست:


* خلاصه و مفید بگم < کره به دمای محیط رسیده+نمک+زرده => میکس بعد آرد کم کم اضافه کنید. تو سلفون بپیچیدو در یخچال بمدت 1 ساعت استراحت بدین.  <<بعد از استراحت در ظرف مخصوص تارت خمیر رو پهن کنید.           

برای فیلینگ:

* پیازهارو با حرارت ملایم بپزید و درب ظرف رو ببندین.بعد از 10 دقیقه سرکه رو اضافه کنید.بعد نمک.فلفل ودوباره چند دقیقه درب ظرف رو ببندید پیازکه نرم شد .خاموش کنید و روغن اضافی رو بگیرید.وبزارین پیاز کاملا سرد شه.


* خامه +شیر+تخم مرغ ونمک و ادویه رو با قاشق قاطی کنید بعد پیازسرد شده رو بش اضافه کنید.


*بعد این مواد آماده شده رو توی تارت آماده شده بریزین وبا حرارت  180 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه یا تا طلایی شدن روی آن بپزید.من کالباس نگینی به مواد تارت اضافه کردم.ولی تو رسپی اصلی نبود.










 برگرفته از:آشپزی مدرن