کوکی
واما کوکی... .خیلی آسونه موندگاریش زیاده و از همه مهمتر خوشمزس من قبل از درست کردن این رسپی انتظار یه طعمی شبیه
کوکی کشمشی از ظاهرش داشتم اما اینطور نبود و کلی باش حال کردم مزش واسم تازگی داشت.بریم سراغ کوکییییییییییییییییییی.
مواد لازم:
کره 170 گرم
شکر 1 پیمانه
پنیر خامه ای 100 گرم
وانیل نوک چاق
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه
نمک 1 پنس
چیپس شکلات 1.2 پیمانه
بیسکوییت شکلاتی<خورد شده> 1 پیمانه <بگردین دنبال یه بیسکوییت تیره رنگ>
طرز تهیه:
* کره +شکر+پنیر خامه ای میکس بشه <کره نرم باشه>
* بعد زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه می کنیم به مواد با لابعد میکس میکنیم .
* 2 پیمانه آرد داشتیم 1 ق غ ازش برمیداریم و چیپس شکلاتمون رو آردی می کنیم تا کاور بگیره .
* آرد و نمک رو میکس می کنیم بعد کمکم به موادمون اضافه می کنیم.
*بعد با قاشق وارد عمل می شیم و چیپس شکلات و بیسکویت خورد شده <نه پودر شده> را اضافه می کنیم.
* با اسکوپ و با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم.
* بعد بره تو فر .حرارت 180 سانتیگراد . به مدت 12-15 دقیقه یا تا طلایی شدن کف کوکی ها .رنگ ظاهرشون تغییری نمی کنه.
*مدت نگهداری 2 هفته در ظرف درب دار و در یخچال.خیالتون راحت عمرا" کیفیتشون بیاد پایین.اینم گاززدش.
** رسپی از کارگاه آشپز سازی .طیبه جون **
__________________________________________________________________________________
مواد لازم وطرز تهیه
شکلات تخته اي سياه 70 گرم
شکلات تخته اي سفيد 70 گرم
پسته.گردو.بادام.ترافل هر کدام 1 ق غ
اين شکلاتهاي ساده براي ميهمانيها گزينه خوبي هستن.خوشمزه و شيک هستن و درست کردنشون نيم ساعت بيشتر زمان نمي بره.
براي اين دستور به شکلات تخته اي خارجي يا گرون قيمت احتياجي نداريم.همين شکلاتهاي ايرونيه خودمون کارو راه مي ندازه.
شکلات را به روش <بن ماري> همون بخار آب ذوب مي کنيم.مواظب با شيد. چون خيلي حساس هستن .آب موجود در ظرف زيرين تا جوشيداز روي شعله بردارين وظرف شکلات رو روش قرار بدين سعي کنيد شکلات رو ريز خورد کنيد تا زود ذوب شه.
من که تو ماکروفر گذاشتمو خودمو راحت کردم.
روي کاغذ روغني شکلات رو بصورت دايره بريزيد.دستتون رو کمي بالا نگه دارين و شکلات رو بريزين رو کاغذ.اصلا جابجا نکنيد ودر يک نقطه شکلات بريزين تا به اندازه دايره دلخواهتون برسه.
و قبل از خشک شدن شکلات مغز ها را با سليقه روي آن بگذاريد تا بچسبد.مي تو نين اين شکلاتو ماهها در يخچال نگهداري کنيد.
نوش جان.
منبع:مطبخ منال العالم
واما کوکی... .خیلی آسونه موندگاریش زیاده و از همه مهمتر خوشمزس من قبل از درست کردن این رسپی انتظار یه طعمی شبیه
کوکی کشمشی از ظاهرش داشتم اما اینطور نبود و کلی باش حال کردم مزش واسم تازگی داشت.بریم سراغ کوکییییییییییییییییییی.
مواد لازم:
کره 170 گرم
شکر 1 پیمانه
پنیر خامه ای 100 گرم
وانیل نوک چاق
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه
نمک 1 پنس
چیپس شکلات 1.2 پیمانه
بیسکوییت شکلاتی<خورد شده> 1 پیمانه <بگردین دنبال یه بیسکوییت تیره رنگ>
طرز تهیه:
* کره +شکر+پنیر خامه ای میکس بشه <کره نرم باشه>
* بعد زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه می کنیم به مواد با لابعد میکس میکنیم .
* 2 پیمانه آرد داشتیم 1 ق غ ازش برمیداریم و چیپس شکلاتمون رو آردی می کنیم تا کاور بگیره .
* آرد و نمک رو میکس می کنیم بعد کمکم به موادمون اضافه می کنیم.
*بعد با قاشق وارد عمل می شیم و چیپس شکلات و بیسکویت خورد شده <نه پودر شده> را اضافه می کنیم.
* با اسکوپ و با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم.
* بعد بره تو فر .حرارت 180 سانتیگراد . به مدت 12-15 دقیقه یا تا طلایی شدن کف کوکی ها .رنگ ظاهرشون تغییری نمی کنه.
*مدت نگهداری 2 هفته در ظرف درب دار و در یخچال.خیالتون راحت عمرا" کیفیتشون بیاد پایین.اینم گاززدش.
** رسپی از کارگاه آشپز سازی .طیبه جون **
__________________________________________________________________________________
شکلات پذیرایی
مواد لازم وطرز تهیه
شکلات تخته اي سياه 70 گرم
شکلات تخته اي سفيد 70 گرم
پسته.گردو.بادام.ترافل هر کدام 1 ق غ
اين شکلاتهاي ساده براي ميهمانيها گزينه خوبي هستن.خوشمزه و شيک هستن و درست کردنشون نيم ساعت بيشتر زمان نمي بره.
براي اين دستور به شکلات تخته اي خارجي يا گرون قيمت احتياجي نداريم.همين شکلاتهاي ايرونيه خودمون کارو راه مي ندازه.
شکلات را به روش <بن ماري> همون بخار آب ذوب مي کنيم.مواظب با شيد. چون خيلي حساس هستن .آب موجود در ظرف زيرين تا جوشيداز روي شعله بردارين وظرف شکلات رو روش قرار بدين سعي کنيد شکلات رو ريز خورد کنيد تا زود ذوب شه.
من که تو ماکروفر گذاشتمو خودمو راحت کردم.
روي کاغذ روغني شکلات رو بصورت دايره بريزيد.دستتون رو کمي بالا نگه دارين و شکلات رو بريزين رو کاغذ.اصلا جابجا نکنيد ودر يک نقطه شکلات بريزين تا به اندازه دايره دلخواهتون برسه.
و قبل از خشک شدن شکلات مغز ها را با سليقه روي آن بگذاريد تا بچسبد.مي تو نين اين شکلاتو ماهها در يخچال نگهداري کنيد.
نوش جان.
منبع:مطبخ منال العالم